Duża wrocławska firma zaprosiła nas do udziału w konkursie na projekt swojej nowej siedziby. Zajęliśmy I miejsce w konkursie i zostaliśmy zaproszeni do negocjacji. Niestety, finalnie projekt został na papierze . Nasza propozycja to nowoczesny, 3 kondygnacyjny biurowiec w spokojnej dzielnicy Wrocławia. Budynek o wyrafinowanej, horyzontalnej bryle. Współczesny detal oraz przeszkolna fasada frontowa, podkreślają prestiż budynku. Ciekawym rozwiązaniem technicznym, ze względu na ograniczenia wynikające z otaczającej zabudowy i zapisów planów w koncepcji było wykonanie instalacji w grubości stropu tak by obniżyć wysokość brutto kondygnacji.

............................................................
I nagroda w konkursie,
zaproszenie do negocjacji
miejsce: Wrocław
pow: 1700 m2
etap: koncepcja
klient: Koksztys S.A.